Oxford

Sep 20, 2016
Dorin Brindescu

oxford

 

OXFORD

 

Cu originidateazădin 1478, Oxford University Press (OUP) este ceamai mare editurauniversitaradin lume cu ceamailargăprezențăglobală. Programul global AcademicPublishingacoperăîntregulspectru de învățământuniversitarși superior, inclusiv o gamălargă de cărțiacademiceși de interes general, reviste șiproduse on-line.

Oxford credeînputereacuvântuluiscrisșiînvăţăturacarestăînspateleacestuia. Totceeace se publicăpriveșteînmoddirectmisiunea Oxford: de a sprijiniobiectiveleUniversitatii Oxford de excelenta in cercetare, burse de studiușieducație.

PlatformaOxford Journals este o divizie a Oxford University Press, care este undepartament al Universitatii Oxford. Publica 300 de reviste academiceși de cercetare (dincare200 de reviste cu factor de impact ISI) careacoperă o gamălargă de domenii, douătreimidintreacesteafiindpublicateîncolaborare cu societățiștiințificeșialteorganizațiiinternaționale.

O parte integrantă a misiuniiacademice este de a publica reviste de specialitate de ceamaiînaltăcalitate, cu celmai mare impact, prezentândcercetareinovatoare, carepromoveazăprogreseleviitoare.

Oxford Scholarship Online este o vastăși dezvoltatăbibliotecăcareoferăaccesrapidși ușor la peste 12,200 de cărți, 20 module de subiecte, 267 subdiscipline, peste 170,000 ilustrații, peste 300,000 ecuații, peste 95, 000 de capitole, peste 8,900 de autori, peste2,000,000 pagini.

Oxford Reference OnlinePremium Collectioncombină resursele academice cu conținut autorizat și de referință din 25 de domenii de activitate. De asemenea, oferă funcționalitate excelentă, precum și o gamă largă de materiale suplimentare, cum ar fi hărți, ilustrații, grafice.

Oxford Handbooks Online: Scholarly Research Reviews este o colecție extraordinară a celor mai bune manuale din 14 domenii academice. Una dinte cele mai prestigioase și de succes colecție a editurii, seria conține articole aprofundate, de înalt nivel scrise de cei mai importanți oameni de știință din domeniile respective.

Continutulacademicincluspeplatforma Oxford University Press este disponibil in Romaniaincepand cu anul 2007, fiindabonatatatprin programe multiinstitutionalepentruacceslaresurseelectronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetareinteresate.

 

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.