Springer

Sep 20, 2016
Dorin Brindescu

 

Springer

 

SPRINGER

 

Înîntreaga lume, Springeroferăcomunitățilorștiințificeșiprofesionaleinformații de specialitatesuperioareproduse de autoridintoateculturileglobuluiîntr-oatmosferăcolegialăcultivată. Springerfavorizeazacomunicareaîntreutilizatori – cercetători, studențișiprofesioniști – caresălepermităsălucrezemaieficient, promovândastfelcunoaștereașistudiul.

Springergândesteînperspectivă, avansează repede șipromoveazaschimbarea: modele creative de afaceri, produseingenioaseșiparteneriateinternaționalereciprocavantajoasefiindunfurnizor de încredereșipionierînerainformațiilor.

Cu peste 200 de câștigători ai premiului Nobel, printreautoriicărțilorșiarticolelor, in modsigur Springer și-acâștigatloculprintreceimaiimportantieditoriSTM din lume.

PlatformaSpringerLink oferă acces cu text integral la reviste străine ştiinţifice de cercetare în format online. Este una din cele mai utilizate resurse electronice de documentare ştiinţifică din lume şi de la noi din ţară. Infiinţată în anul 1996, platforma SpringerLink a continuat săevoluezeîn funcţie de nevoilecercetătorilorşi în prezent conţine peste 3,300 de titluri de reviste (faţă de 1,551 în 2006), aproximativ 220,000 de cărţi online, peste 5,700 serii de cărţi şi 700 de lucrări de referinţă online, peste 43,000 de protocoale, colecţiile sale conţinând reviste de la cele mai mari biblioteci ştiinţifice din lume.In prezent, in Romania se oferaaccesla 2,485 de reviste de specialitate in text integral, dincare 1,520 de titluri sunt cotate ISI.

Cunoastere, informatie si calitate sunt celetreilucruricaremodeleazaactivitateaediturii SPRINGER. La nivelmondial este a doua mare editurastiintifica, specializatamai ales pedomeniiletehnic si medical.

ContinutulacademicincluspeplatformaSpringerlinkJournals este disponibil in Romaniaincepand cu anul 2004, fiindabonatatatprin programe multiinstitutionalepentruacceslaresurseelectronice de documentare, cat si individual, de catre institutiile de cercetareinteresate.

 

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.