1. Proprietatea intelectuală

Conținutul și design-ul E-nformation.ro sunt proprietatea E-nformation.ro și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

  1. Schimbări ale site-ului

E-nformation.ro  își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, E-nformation.ro  își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut fără o notificare prealabilă.

  1. Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți

Anumite părți ale conținutului publicat pe E-nformation.ro  pot să fie furnizate de terțe persoane juridice cu care E-nformation.ro  are relații contractuale în acest sens. De asemenea, în interiorul conținutului E-nformation.ro pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane juridice. Responsabilitatea conținutului paginilor externe la care se fac trimiteri în cadrul site-ului E-nformation.ro, aparțin autorilor și deținătorilor paginilor respective.

  1. Mesaje comerciale nesolicitate E-nformation.ro se pronunță împotriva trimiterii de mesaje comerciale nesolicitate pentru care nu are acordul explicit al utilizatorului (spam). E-nformation.ro  vă dă posibilitatea abonării la newsletter-ul nostru, prin simpla introducere a emailului dvs. Acesta va trebui însă confirmat prin apăsarea pe un link trimis la adresa respectivă (double opt-in). De asemenea, veți avea posibilitatea de a solicita, în orice moment, dezabonarea de la acest newsletter.  Pentru orice probleme tehnice legate de mesaje comerciale trimise de E-nformation.ro  vă rugăm să ne contactați și vom rezolva problema cât de curând posibil.

5.   Legea guvernantă

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentele termeni și condiții, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața unui arbitru, iar în condițiile în care părțile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competența va reveni instanțelor românești din localitatea în care este înregistrat sediul E-nformation.ro.

Member Login

Ai uitat parola?

Creează cont

Resetează parola
Te rugăm să introduci adresa ta de email. Vei primi noua parolă pe email.